Loppet & Banketten

#AkterSnurren

- Worlds greatest K4-race in Nyköping harbour 15.00 the October 3rd

Loppet

Precis som tidigare året så tävlar vi i K4 över en cirka 2 km lång rundbana med masstart. Besättningarna är lottade och presenteras dagarna innan tävlingen. Tävlingen är öppen för alla juniorer och äldre!


Samling 12.00

Vi samlas vid Nyköpings Kanotklubb för mingel, tävlingsgenomgång och fix med båtarna.


Start 15.00

Starten går i Nyköpingshamn och den går precis 15.00, så det gäller att man kommit i tid till samlingen, mekat klart och paddlat ut i tid.


Grill & Bankett 18.00

Efter avslutat lopp packar vi tillsammans båtarna och drar därefter vidare till Aktersnurran i Nyköpingshamn, där det bjuds på grillade hamburgare och dryck för ALLA klockan 18.00.Under grillningen sker även prisutdelningen som man inte får missa!

Efter grillningen flyttar vi undan bord och stolar och skapar ett stort dansgolv. Bar, DJ allt du kan tänka dig finns!

Observera att det är 18 årsgräns på banketten, men att alla är välkomna till grillningen.


K4:or

För att AkterSnurren ska fungera är tävlingen i behov av K4:or från er tävlandes klubbar. Därför vill vi gärna att ni tävlande redan nu ”hör efter” med er klubb om det går att låna någon K4:a till tävlingen. Det är era K4:or och er hjälp med transport som gör AkterSnurren! Vi är oerhört tacksamma för all hjälp som går att få!


Boende

Om ni har problem med boende, kontakta oss i ledningen, så ska vi försöka hitta en lösning!Vi jobbar på att få till ett rabatterat boende i stan.

Copyright © All Rights Reserved